PEGAWAI-PEGAWAI PENGURUSAN AKADEMIK

14 February 2009

TERIMA KASIH ATAS TEGURAN DAN CADANGAN TUAN-TUAN

Assalamualaikum...
Saya ingin merakamkan ribuan terima kasih terhadap pengunjung blog saya ini. Terima kasih di atas teguran yang diberi. Kadang kala kita tidak sedar kesilapan yang kita buat, terutama dalam masa saya menaipkan maklumat. Ejaan juga silap di sana sini.

Walaubagaimanapun teguran itu semua akan menguatkan semangat dan membuat kita berusaha dan berhati-hari pada masa akan datang.

Pada ruangan seperi ini dengan kemampuan yang terhad, saya cuba memberikan maklumat yang setakat yang termampu. Jumpa lagi.

MAJLIS INTERAKTIF BERSAMA IBUBAPA PELAJAR KELAS RANCANGAN KHAS

Assalamualaikum....
Pada hari ini, Sabtu, 14 Februari 2009, mulai 8.30 pagi satu majlis Interaktif ini telah dijalankan di SMK Bukit Sentosa. Saya telah dijemput untuk hadir sama untuk memberikan ucapan dan merasmikan perjumpaan ini.

Tahniah kepada pihak sekolah kerana berjaya mengaturkan majlis perjumpaan ini, walaupun tanpa Pengetua, yang baru bersara. Namun pemangku Pengetua, Penolong Kanan, Pn Zarina bt Abdul Rahman bersama guru-guru sekolah ini telah berjaya mengurus dan menganjurkan majlis ini dengan baik. Tahniah sekali lagi.

Bagi ibu bapa yang hadir, tahniah juga saya ucapkan kerana dengan keprihatinan tuan-tuan akan memastikan anak masing-masing, setidak-tidaknya anak bangsa kita ini akan berjaya dengan baik dan cemerlang. Semoga KRK 2009, pelajar PMR tahun ini akan mendapat keputusan yang baik tahun inil