PEGAWAI-PEGAWAI PENGURUSAN AKADEMIK

11 February 2009

SELAMAT DATANG KE SMK TAMAN BUNGA RAYA (1)

Assalamualaikum......

Selamat datang ke SMK Taman Bunga Raya terutama bagi Pengetua dan Guru Besar daerah Gombak yang mungkin tidak pernah sampai lagi ke sekolah ini. Bagi Pengetua dan Guru Besar daerah Hulu Selangor mungkin sudah pernah dan biasa dengan lokasi ini.

Bagi yang menggunakan tol Bukit Beruntung, selepas melalui pintu tol tuan-tuan dan puan-puan membelok ke kiri. Teruskan perjalanan hingga sampai ke simpang jalan. Dari simpang ini terus membelok ke kiri. Teruskan perjalanan sehingga sampai ke kawasan perumahan dan membelok ke kanan. Selepas itu akan sampai ke kawasan sekolah.

bagi yang datang menggunakan jalan dari pekan Rawang, teruskan perjalanan mengarah ke utara mengguna Jalan Perseketuan 1, sehingga lampu isyarat simpang di Sungai Choh, membelok ke kiri, jalan menuju Sungai Buaya dan Bukit Sentosa. Teruskan perjalanan hingga ke Bukit Sentosa, jangan menyimpang ke arah lain. Teruskan perjalanan melepasi Bukit Sentosa hingga simpang tol Bukit Beruntung. Teruskan perjalanan seperti dinyatakan dalam keterangan awal, jangan ambil jalan ke tol. Peta ke sekolah ini boleh dilihat pada link berikut:

TERIMA KASIH KERANA DATA TEKNIK DAN VOKASIONAL

Assalamualaikum....

Pada kesempatan ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua Pengetua Daerah Hulu Selangor kerana memberikan kerjasama kepada saya sehingga selesai mengumpulkan data pelajar mengambil mata pelajaran Teknik dan Vokasional.

Semoga kerjasama ini akan dapat diteruskan pada masa akan datang.