PEGAWAI-PEGAWAI PENGURUSAN AKADEMIK

12 February 2009

TAKLIMAT SEKTOR PENGURUSAN AKADEMIK JPN SELANGOR

Hari ini, 12 Februari 2009 selesailah program "Taklimat Sektor Pengurusan Akademik JPN Selangor bersama Pengetua dan Guru Besar daerah Hulu Selangor dan Gombak di SMK Taman Bunga Raya.

Taklimat pada hari ini disampaikan oleh Pn Haim bt Ibrahim, Ketua Sektor Pengurusan Akademik, JPN Selangor. Taklimat diikuti dengan Taklimat Kewangan (En zainuddin JPN Selangor), Tn Hj Abdul Latif bin Aziz (KPP Bahasa Melayu), Pn Norfaridah (KPP Bahasa Inggeris), En Azhar bin Ariffin (PP Sains Kemanusiaan),En Ismail bin Abdullah (PP Teknik dan Vokasional), Tn Hj Ishak bin Jazuly (Penyelia ICT Pengkomputeran),dan Tn Hj Zainal Sudin (YDP Majlis Guru Cemerlang Selangor)

Saya ingin merakamkan ribuan terima kasih kepada semua pegawai dan personal yang menyampaikan maklumat. Terima kasih juga kepada Pengetua dan guru-guru dan warga SMK Taman Bunga Raya (1) kerana sudi menjadi tuan rumah. Terima kasih kepada rakan-rakan di Pengurusan Akademik PPD Hulu Selangor kerana menjadi urusetia dalam majlis ini.

Tidak lupa kepada semua Pengetua dan Guru Besar dari daerah Hulu Selangor dan Gombak kerana menghadirkan diri dalam majlis ini. Saya mewakili semua warga PPD Hulu Selangor, selaku urusetia taklimat ini dan pihak tuan rumah (SMK Taman Bunga Raya (1), ingin merakamkan ribuan terima kasih atas segala sokongan. Minta maaf jika terdapat segala kekurangan sepanjang kami menjadi urusetia. Itu sahaja yang dapat kami lakukan, dalam segala kekurangan yang ada di daerah ini.