PEGAWAI-PEGAWAI PENGURUSAN AKADEMIK

11 January 2008

SESI PERSEKOLAHAN 2008 BERMULA

Pada 03 Januari 2008, sesi persekolahan telah bermula. Selamat kembali ke sekolah kepada semua murid-murid di Hulu Selangor. Tidak lupa diucapkan kepada semua tenaga pengajar . Selamat berbakti kepada anak bangsa kita. Jangan lupa tanggung jawab masing-masing.

Segala aktiviti di peringkat daerah sudah bermula sekarang. Segala perancangan peringkat sekolah hendaklah dilaksanakan mengikut yang dirancang. Semua sekolah sudah pasti merancang aktiviti yang mendatangkan manfaat kepada murid-murid.

Janganlah fikirkan banyak program sahaja. Fikirkan program itu mendatangkan kesan yang meluas di kalangan sasaran kita. Janganlah mengharapkan balasan sahaja daripada apa-apa yang dilaksanakan. Tuhan sudah pasti akan memberikan ganjaran kepada usaha kita.

Terima kasih kepada semua warga pendidik yang telah bersungguh menaikkan nama baik Hulu Selangor dalam pperiksaan Awam tahun 2007 yang lalu. Semoga komitmen yang tinggi selama hari ini dapat diteruskan pada sesi 2008 ini. Kejayaan besar hanya akan dapat dicapai jika semua warga pendidik berusaha bersungguh-sungguh tanpa memikirkan penat dan susah mengharung masalah pendidikan.