PEGAWAI-PEGAWAI PENGURUSAN AKADEMIK

23 December 2008

MESYUARAT JK KURIKULUM SEKOLAH MENENGAH

Assalamualaikum......

Pengurusan Akademik PPD Hulu Selangor telah menyelesaikan 2 mesyuarat penting untuk sesi 2009. Pada 22 Disember 2008 mesyuarat bersama Guru Besar dan Penolong Kanan SJK. Banyak perkara yang dibentangkan pada hari tersebut. Pembentangan dan perancangan dari sudup PPD dan dari sudut Majlis Guru Besar SJK Cina dan Majlis Guru Besar SJK Tamil.. Mesyuarat pada hari tersebut selesai pada pukul 3.30 petang. Pada peringkat awal Tuan PPD, Tn Hj Suhaimi bin Rashid turut hadir menyampaikan amanatnya.

Pada 23 Disember 2008, mesyuarat bersama Guru besar dan penolong Kanan Sekolah Kebangsaan. Mesyuarat ini tidak disertai oleh Tuan PPD kerana menghadiri mesyuarat bersama Pengarah Pelajaran di Pulau Pangkor. Mesyuarat ini dipengerusikan oleh Penolong PPD Pengurusan Akademik.

Mesyuarat JK Akademik Sekolah Menengah hanya dapat dijalankan pada awal tahun 2009. Surat untuk tujuan mesyuarat ini telah dikeluarkan. Mesyuarat ini akan dihadiri oleh Pengetua, Penolong Kanan Kurikulum dan Pegawai-pegawai Akademik PPD Hulu Selangor pada ketetapan:

Tarikh: 07 Januari 2009. (Rabu)
Masa: 2.00 petang.
Tempat: Bilik Mesyuarat SMK Syed Mashor, Batang Kali.

Semoga masa yang ada di sebelah petang tersebut dapat dimanfaatkan dengan baik. Pada ,masa yang sama kita tidak mengganggu proses pengajaran dan pembelajaran di sekolah.