PEGAWAI-PEGAWAI PENGURUSAN AKADEMIK

18 December 2006

SEKOLAH ANGKAT KUTV

SEKOLAH-SEKOLAH ANGKAT KUTV PPDHS

Minggu persekolahan 2007 akan bermula tidak lama lagi. Semoga semua sekolah bersedia menghadapi permulaan sesi persekolahan.

Sekolah Angkat KUTV ialah:

1. SMK Bandar Baru Batang Kali
2. SK Hulu Yam Lama
3. SJK C Khing Ming

Semoga ketiga-tiga sekolah, dipimpin oleh pengetua / guru besar sekarang akan berjaya menguruskan permulaan sekolah 2007 dengan baik dan lancar. Kepada pengetua/guru besar, penolong-penolong kanan, guru semua pasti telah mula menyiapkan segala keperluan yang dikehendaki pada awal tahun.

Dengan persiapan yang rapi dan dilakukan lebih awal, segala perkara yang perlu pada awal tahun 2007 akan dapat dibereskan. KUTV jika ada kelapangan akan datang melawat sekolah tuan-tuan dan puan-puan pada minggu akhir sebelum sekolah dibuka. InsyaAllah jika tidak ada halangan.

Tahniah dan terima kasih kepada semua warga ketiga-tiga sekolah kerana telah berjaya mengharung tahun 2006. Pasti banyak pengalaman yang boleh digunakan untuk setiap sekolah gunakan bagi menambah baik segala pelaksanaan 2007, khususnya hal-hal yang berkait dengan pengajaran & pembelajaran.

KUTV berharap tahun 2007 akan mendatangkan banyak perkara-perkara baru yang dapat menambah baik sekolah dari semasa ke semasa.

Disediakan oleh:
KUTV PPDHS
18.12.2006