PEGAWAI-PEGAWAI PENGURUSAN AKADEMIK

20 March 2007

Ketua Bidang Teknik Vokasional SAM Tinggi KKB

TAHNIAH KEPADA PN NORZALINA
SAM TINGGI KKB

Saya ingin mengucapkan tahniah kepada Ketua Bidang Teknik & Vokasional SAM Tinggi KKB kerana telah berjaya menyambut cabaran saya untuk membangunkan blog masing-masing.

Ini sebagai satu lagi cabaran kepada semua penyelaras makmal komputer di daerah ini, kerana saya sendiri pernah mencadangkan perkara yang sama kepada semua penyelaras. Sehingga hari ini projek KUTV bersama peneylaras makmal komputer masih belum menghasilkan blog pertama lagi. Saya masih menanti kehadiran blog atau web pertama itu. Hantarkan alamat blog masing-masing kepada KUTV PPDHS dengan segera.

Bagi sesiapa sahaja yang ingin berkongsi maklumat dengan Ketua Bidang Teknik & Vokasional SAM Tinggi KKB melalui blognya boleh berbuat demikian di alamat blog beliau:
http://akuibuguru.blogspot.com

Jika tuan-tuan tidak ingat alamat ini, blog beliau boleh dicapai dengan memasuki blog saya ini. Tuan-tuan dan puan-puan pergi ke bahagian sidebar di sebelah kanan (warna biru), sila klik pada pautan blog warga teknik vokasional. Alamat pautan ini ialah: http://warga-tekvok-usel.blogspot.com. Blog ini dipautkan daripada ruangan ini. Rasanya tidak timbul masalah lupa alamat blog. Memadai mengingati alamat blog utama KUTV ini.

Tahniah sekali lagi. Semoga lebih ramai akan menyertai saya selepas ini.

Sekian. terima kasih.

Disediakan oleh:
KUTV PPDHS
20.03.2007
01 Rabiulawal 1428.