PEGAWAI-PEGAWAI PENGURUSAN AKADEMIK

08 March 2007

taklimat ict dan ictl

Tahniah kepada semua Penolong Kanan sekolah rendah daerah Hulu Selangor yang hadir semasa taklimat. Walaupun ada pengganti yang hadir, setidak-tidaknya semua sekolah, 48 buah sekolah daerah ini telah hadir, di Kem Mega Crystal, Kuala Selangor.

Sesi sebelah pagi Tn Hj Bajuri b Abdullah telah menyampaikan ucaputama sekaligus menyampaikan segala maklumat daripada JPNS. Beliau mengambil masa sehingga pukul 01.00 tengah hari. Banyak maklumat yang dikongsi dengan semua penolong kanan dari daerah Hulu Selangor, Sabak Bernam dan tuan rumah Kuala Selangor.

Sesi petang, Jurulatih ICTL menyampaikan maklumat ICTL. Maklumat ini penting supaya penolong kanan tahu bagaimana program ini dilaksanakan dan dapat memantaunya.

Sesi akhir, KUTV PPDHS menyampaikan maklumat tentang ICTL, tambahan daripada yang disampaikan oleh JU, maklumat pelaksanaan ICT secara menyeluruh dan akhirnya tentang pengurusan dan pemantauan makmal komputer negeri Selangor.

Tahniah kepada Kuala Selangor kerana berjaya menganjurkan majlis ini dengan baik. Semoga penolong kanan dapat memastikan ICTL dapat dilaksanakan dengan baik.

Sekian, terima kasih.

Disediakan oleh:
KUTV PPDHS
o7.03.2007
17 safar 1428.