PEGAWAI-PEGAWAI PENGURUSAN AKADEMIK

31 March 2007

anugerah guru ict peringkat kebangsaan 2007
ANUGERAH GURU ICT DAN PEMIMPIN ICT TAHUN 2007.

Tahniah kepada En Abd. Shukor bin Yusof, Penolong Penyelaras makmal komputer SMK Sungai Choh kerana telah dipilih untuk penilaian seterusnya, iaitu peringkat kebangsaan, sebagai Tokoh Guru ICT sekolah menengah.

Beliau akan mewakili negeri Selangor peringkat Kebangsaan. Bahagian Teknologi Pendidikan (BTP) Kementerian Pelajaran Malaysia akan melakukan penilaian akhir untuk mendapatkan tokoh peringkat kebangsaan.

Tahniah kepada SMK Sungai Choh dalam hal ini. Semoga beliau akan dapat mengharumkan nama daerah Hulu Selangor. Kita berdoa semoga namanya akan tercatat sebagai tokoh guru ICT peringkat kebangsaan.

Disediakan oleh:
KUTV PPDHS
31.03.2007
12 Rabiulawal 1428.

mesyuarat ict dan ictl bersama ppk di sandakan


Ketua Unit Teknologi & Vokasional menghadiri mesyuarat bersama PPK:

27 hingga 29. Mac 2007
Hotel Sandakan, Sabah

PPK banyak memberi taklimat tentang pelaksanaan mata pelajaran ICT sekolah menengah. PPK juga menerangkan pelaksanaan ICTL sekolah rendah yang akan memasuki tahun 3 pada tahun 2007. ICTL tingkatan 1 akan memulakan pelaksanaan pada tahun 2007 di peringkat tingkatan 1.

Lawatan juga telah diatur ke beberapa buah sekolah untuk menyaksikan pelaksanaan program dan subjek ICT.

Semasa di Sandakan peserta dan KUTV telah mengambil kesempatan melawat tempat Pemeliharaan Oranghutan di Sipilok semasa kelapangan. Bersama ini disertakan beberapa gambar semasa berada di Sandakan. Rakan KUTV Selangor boleh dapatkan daripada album ini.

http://picasaweb.google.com/kutvppdusel/GambarSandakan


Disediakan oleh:
KUTV PPDHS
31.03.2007
12 rabiulawal 1428.