PEGAWAI-PEGAWAI PENGURUSAN AKADEMIK

18 January 2009

SELAMAT BERSARA PN MAIMUNAH PENGETUA SMK BUKIT SENTOSA

Assalamualaikum semua,,,,

Pada kali ini saya ingin mengmbil kesempatan mengucapkan "Selamat Bersara Kepada Pn Maimunah" yang akan meninggalkan perkhidmatan pendidikan pada 22 Januari 2009.

Semoga semangat bekerja dan menjalankan tugas yang pernah ditunjukkan oleh beliau dapat diteruskan oleh warga SMK bukit Sentosa. Bagi PKPSM Hulu Selangor, pasti kehilangan ahli mereka untuk menjadi anggota persatuan mereka.

Bagi pihak PPD Hulu Selangor, khasnya Pengurusan Akademik, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih atas kerjasama yang telah diberikan oleh beliau selama ini. Pegawai-pegawai Akademik mendoakan beliau sentisa bahagia dan gembira melalui zaman bersara. Semua kita bergelar pegawai perkhidmatan kerajaan akan melalui masa itu jika diizikan oleh Allah. Semoga Puan Maimunah telah bersedia dengan aktiviti pilihannya untuk mengisi masa yang mungkin banyak selepas ini.

Bagi yang masih ada masa dan bersedia untuk berkhidmat, semoga dapat meneruskan tanggungjawab dengan baik. Semoga Pn Maimunah tidak lupa dengan kita, walaupun telah bergelar pesara.

Selamat bersara kepada Pn Maimunah.