PEGAWAI-PEGAWAI PENGURUSAN AKADEMIK

29 August 2007

ICTL SEKOLAH RENDAH

Semua sekolah pelaksana ICTL telah dibekalkan modul bagi tahun 1, 2 dan 3. Paling akhir modul tahun 3 telah beres diedarkan pada 24 Ogos 2007. Jika masih terdapat pihak sekolah yang mahu memiliki mmodul ini, boleh muat turun daripada web PPK. Bersama ini disertakan link bahan tersebut:
http://myschoolnet.ppk.kpm.my/indexp.htm

Jika mahu jadikan modul ini sebagai koleksi sekolah atau koleksi individu.

KUTVPPDHS

GAMBAR SEMASA KURSUS APLIKASI ICT


Ini gambar semasa kursus Aplikasi ICT guru-guru KHB daerah Hulu Selangor di Hotel Goldcouse, Klang (27-30 Ogos 2007). Gambar ini diambil pada 29hb Ogos 2007.

PERINGATAN UNTUK PENOLONG KANAN KURIKULUM SEKOLAH MENENGAH

Peringatan kepada semua Penolong Kanan Kurikulum sekolah menengah daerah Hulu Selangor.

Jika tuan-tuan dan puan-puan masih belum menerima surat untuk Roadshow ICTL dan ICT JPNS pada 05 September 2007 di SMK Bagan Terap, Sabak Bernam harap hubungi KUTVPPDHS.

Selamat jumpa lagi di di SMK Bagan Terap Sabak Bernam.

KUTVPPDHS.
29.08.2007.

KURSUS APLIKASI ICT DI HOTEL GOLDCOUSE, KLANG

Guru KHB baru diperkenalkan dengan konsep Casper dalam membuat Power Point. Guru-guru telah didedahkan kepada Mod Aplikasi ICT dalam pengajaran & pembelajaran: mod penerokaan, mod tutorial, mod komunikasi dan mod aplikasi.

Guru-guru sedang berbengkel menyediakan rancangan mengajar dan membentangkan kepada semua guru mengikut mod. Dengan ini kita berharap ICT akan benar-benar diaplikasikan di dalam pengajaran & pembelajaran

KUTVPPDHS.
29.08.2007.