PEGAWAI-PEGAWAI PENGURUSAN AKADEMIK

07 November 2007

SELAMAT HARI DEEPAVALI

Saya ingin mengucapkan selamat menyembut hari Deepavali kepada semua Guru Besar SJK Tamil daerah Hulu Selangoryang menyambut perayaan ini. Tidak ketinggalan ucapan ini kepada semua warga pendidik yang menyambut perayaan ini. Saya berharap semua warga pendidik akan menyambut perayaan ini dengan rasa hormat dan mengharmati antara satu sama lain.

MESYUARAT KRK NEGERI SELANGOR

Pada 04-07 November 2007 suatu mesyuarat telah dihadiri oleh Pentyelaras KRK negeri Selangor i Hotel Mandarin Cout di Kuala Lumpur. Semua sekolah yang melaksanakan progran KRK (Kelas Rancangan Khas menghadiri mesyuarat ini. Hulu Selangor diwakili oleh 5 orang penyelaras daripada 5 buah sekolah iaitu:

1. SMK Dato Hj Kamaruddin.
2. SMK Syed Mashor.
3. SMK Sungai Choh
4. SMK Bukit Sentosa.
5. SMK Taman Bunga Raya (1).

Semoga pengurusan Kelas KRK di kelima-liama buah sekolah ini akan berjalan dengan nlancar. Pelajar yang menyertai KRK adalah murid-murid yang cemerelang dalam UPSR tetrapi tidak mempunyai peluang untuk menyertai Sekolah Bantuan Penuh (SBP). Mungkin juga mereka tidak mahu tinggal di asrama penuh. Program KRK akan memastikan mereka berjaya mengikuti kelas yang cemerlang tanpa pergi ke SBP.