PEGAWAI-PEGAWAI PENGURUSAN AKADEMIK

29 June 2007

HANTAR KAD LAPORAN PIPP KE PPD HULU SELANGOR

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, semua Pengetua dan Guru Besar
Daerah Hulu Selangor.

Kursus PIPP peringkat Pengetua dan Guru Besar telah selesai dilaksanakan di Genting View pada mingu lalu dan minggu ini. Kursus dan bengkel telah dikendalikan oleh KUTV, dengan bantuan pegawai-pegawai lain di PPD untuk pengurusan kursus.

Sebenarnya Penolong Kanan Kurikulum juga pernah mendapat pendedahan lebih awal. Walau bagaimanapun pelaksanaan peringkat pengetua dan guru besar, telah berjaya menentukan format kad laporan yang perlu digunakan. Bahan-bahan dan contoh telah ada pada guru besar dan pengetua.

Contoh perbengkelan dan format yang sama semasa kursus hendaklah digunakan. Sila gunakan format axcel, font 10 dan gunakan Arial. Contoh borang itu boleh dimuat turun daripada blog ini juga. Sila klik pada link berikut:
FORMAT KAD LAPORAN PIPP PPD HULU SELANGOR.
1. Format PDF untuk mudah muat turun ( tetapi sukar diedit)
2. Format excel

Sila hantar kad laporan ini ke PPD Hulu Selangor ( u.p En Rozman b Baharuddin), 2 minggu selepas kursus tempoh hari. Ini bermakna awal Julai 2007 semua kad laporan perlu sampaikan kepada En Rozman. Jika ada masalah dalam penyediaan kad laporan, bolehlah rujuk KUTVPPDHS.

Semoga semua maklum. Semasa kursus Tn PPD Hulu Selangor telah maklumkan hal ini kepada semua Pengetua dan guru Besar. KUTV hanya ingin mengingatkan sahaja, bagi mereka yang terlupa.

KUTVPPDHS
29.06.2007
13 Jamidulakhir 1428